Rabu, 29 Julai 2009

my new lappy!!


Yeehuuu...!

akhirnye tercapai gak azam aku nak beli netbook yg comey, ringan n cantik!! tak sia2 ler aku menunggu 3 bulan utk PC Fair kan.. hehee.. harga, dapat ler murah cikit. tapi yg penting ... dapat banyak free gift... 9 jenis uols! sapa nak kasii??? heheee... walaupun dapat benda simple2 jer.. tapi kalau nak beli berpuluh RM jugak ler harganyee.. lagik pun budget aku, ciput jer... so, time nie kene ler jadik pembeli yg bijak!! kalau boleh kurang RM1 pun .. mintak kurang jugak. kalau boleh mintak free gift sehelai A4 paper pun.. mintak jugak! yg penting... berbaloi!! heheee

well, survey punye survey... last2 aku grab Acer Aspire One D250, kaler Ruby Red!! mmg comey, ringan n cantik... tebal 1 inchi n berat 1.2kkg!! elok cik kiah oiii...

in term of spec wise... semua netbook nie, sama jer spec dia... cuma yg beza pun, kat bateri life n design jer... so far, lappy aku nie leh tahan 5 jam with normal workload... termasuk ler main games!! hehehee... tapi tak leh main games selalu, nanti ranap lappy aku!! hehee.

apapun, aku harap... dengan adanye lappy baru aku nie... boleh ler aku kerap update blog aku nie... maklum ler, selalu idea dtg time2 dok kat umah... hehehe

harap... korg pun continue membaca entry2 aku yg mendatang nie ek...
muaahhh!!

3 ulasan:

tengku_fir21 berkata...

huhu..gue sesgt jeles nie...

avegalion berkata...

hehehe...

takper... tunggu PC Fair next year lak... heee

teruterubuzu berkata...

ave berapa yek harga lappy tu..>

Related Posts with Thumbnails