Jumaat, 17 Julai 2009

apa perasaan korg bila tgh sedap2 layan tv, tiba2 ada lak mngkuk hayun berdiri depan tv tu. ataupun, korg tgh syok2 baca note kat notice board, tiba2 ada lak malaun yg halang pandangan korg...
haa... itu la yg aku rasa pagik tadik. gerrr..

al kisahnye, pagi tadik, maklum ler tgh bosan2 dlm train yg cam sadin, tiba2 mata nie terpandang lak wajah meletop di hujung gerabak. mata aku yg kuyu, terus jadik segar bugar. heee..

tiba2 pandangan aku di hadang ngan kepala amoi berambut kembang. suwe betol la! so, aku pun lentok kepala ke kiri, mencarik ruang nak tgok mamat meletop tu... celaka kepala amoi tu pun lentok ke kiri. so, aku lentok ke kanan.. mmg lahanat kepala amoi tu, dia pun ikut ke kanan. time tu nak jer aku baling kasut kat kepala amoi tu, suruh ke tepi. tapi aku masih waras...

moral of the story...
liarkan mata korg tgok sekeliling... coz mungkin ada mamat hensem yg terselindung!
heee

3 ulasan:

Kak Nor berkata...

kakakaka!!!!!thts a good one..baling jer high heel kak farah..kalau boleh bucu tumit tinggi 5 inci stengah tu masuk dalam rambut amoi cina tak mandi pagi..sebab apa yg kak farah suka kak nor tau..sebab kak nor pun suka...hehehehe..rindu kak nurfarahin jamsari..muah

Cikgu berkata...

hahahah yes betul kata kak nor tu kak lang...amboi amboi kak lang nie..buat entry macam nie, hans tak marah ka? nanti kena tubik malam nie .....

avegalion berkata...

kaklong n kakngah.
muahhh... muahhh... heee
hans tak marah... coz dia tau, i sekadar menjamu mata jer... tak lebih dari itewww... heee

Related Posts with Thumbnails