Jumaat, 24 Julai 2009

Eppy Anniversary Nas & Alem..!!

heee.. semalam tanggal 23hb July09...
maka genab ler 5 tahun hubungan terlarang antara Nas & Alem.. heee...

utk korg yg tak kenal Alem & Nas nie... aku nak citer sikit ler pasal diaorg dari pandangan aku yg bercontect lens nie...

well, diaorg nie mmg couple yg betol2 sempoi... lagik hot!!! sorg cute miut dan sorg hensem banget... dua2 macho beb... (rela kene kapit... ) heee..!!

style diaorg nie, jenis selamba rock jer... cara diaorg cakap, cara diaorg gurau, cara diaorg duduk... mmg straight habiss laa. kalau org lain tgok mmg tak sangka diaorg nie couple... hee

yg paling aku suka... cara diaorg yg eppy go lucky dan nampak cool jer...
diaorg tak selindung yg diaorg couple... dan diaorg jugak tak tunjuk yg diaorg couple... nasib baik aku tak ter-mengorat dulu... mengorat sapa?? biarlah rahsia.. heee

sedey gak bile dgr kisah diaorg time susah2 dulu... but they've been thru it together. kalau org lain, mau bercerai berai dah... tu yg aku tabik spring kat diaorg nie... toing!! toingg!! heee

khas buat Alem & Nas!!!
Eppy Anniversary yg ke-5 !!
muaahhh!! muaahhh!!!


5 ulasan:

Kak Nor berkata...

selamat ulangtahun nas dgn alem...kak nor berdoa kepada ALLAH SWT..semoga hubungan korang sampai ke anak cucu..aik...betul ker aku ni?hehehe..muah guys...kak farah bila nk ulangtahun nya?huhuhu

boby berkata...

thanks kak farah! terharu sgt nih...thanks sgt!..to kak nor, anak cucu lah yer hehe

regrads,
naslem

tengku_fir21 berkata...

kite mesti eppy selalu

Cikgu berkata...

samam lah jugak dengan kak maria nak ucapkan selamat ulang tahun pada nas dan aleem yer....

Kami berkata...

thnaks kak mari!!! we miss u!!

Related Posts with Thumbnails