Selasa, 28 Julai 2009

Eppy Birthday Budak Bucuk!!!


well, ... 26hb July yg baru2 nie, Hans secara officialnye dah masuk alam 21thn! hooyeeehhh!!! maksudnye dah masuk ke alam dewasa ler... n leh vote nak sokong BN ker or BA! heee

tapi... utk birthday Hans yg ke 21thn nie... aku tak ler celebrate besar2an or buat suprise party ngan adik beradik yg lain (yg cam hans buat kat aku dulu..)... just sambut kami berdua jer... atas katil n berdengkur!! hehehee.

takder birthday kek... coz kek leh habis!

takder hadiah... coz hadiah leh hilang!

yg aku mampu bagi utk birthday Hans yg ke 21 nie.... hanya ler sebuah kenangan jer... coz itu yg leh kekal dlm ingatan....


Buat Hans cayang....

Happy Sweet 21th Birthday !!


Muaahhhh!!!!!!!!!!

8 ulasan:

Cikgu berkata...

alah cerita lah sikit..kenangan apa yang terindah tu kan? alah ceritalah kak lang....

avegalion berkata...

hehe...
kenangan terindah tu bila dapat melantak seafood sampai nak muntah2.. hehehe

tengku_fir21 berkata...

kenangan terindahh.............

Firdee berkata...

heppy beday o hans...semoga panjang umur dan kejayaan sentiasa menyebelahi dia...

Firdee

Kak Nor berkata...

ALLAH selamatkan kamu.selamat hari lahir buat hans yg bucuk itew..kenangan yg mendiscover kota kinabalu..satu hadiah yg tak ternilainya since zaman nabi lud..hehehe

Kami berkata...

eppy bday hans!!! semoga cute nute selalu disamping kak farah tersayang..

regards,
kami naslem

Kami berkata...

eppy bday hans!!! semoga cute nute selalu disamping kak farah tersayang..

regards,
kami naslem

darklight berkata...

hehe thx 2 all eh ..

Related Posts with Thumbnails