Selasa, 29 September 2009

Open House Raya.. kat Lumayan!

perkara penting yg korg perlu tau pasal family 69 nie... kami suka buat benda2 secara sepontan! tak payah nak plan berbulan2.. tak payah nak rancang berminggu2... coz yg di rancang tu la yg selalu tak jadik!

mencarik umah.. tak jumpa ker uols!

sama ler ngan Open House Raya kami nie... decide on jumaat mlm... dan buat open hs, sabtu mlm.. boley?!! masa tu la nak pikir menu, masa tu jugak ler nak pikir guestlist... masa tu jugak ler nak pikir deco raya... n masa tu gak ler inform kat adik beradik yg lain... fuhh! haru biru betoll.. ehehhe

konsep open house kami... mudah jer... no cooking, no dish washing! ... iye la, masing2 baru balik darik kg... maner larat nak buat keje2 berat nie.. stress woo...!hehehe... so, paham2 jer la istilah pakai buang! ... terpaksa ler kami menyumbang penambahan populasi sampah kat KL nie.. hehehe..

Juadah "hujung jari" jer...

so, sabtu pagik tu... aku roger2 kaknor... ajak beli barang2 keperluan asas utk "pakai buang" dan home deco ...yg penting, bahan "pakai buang" kami.. mesra alam... Go Green! katanyee. hehee...
utk deco raya lak... fuhh..! semangat gile kami shoping... sampaikan sanggup suruh minachi kat Tesco tu, panjat tangga bukak sampel langsir.. coz langsir yg kami nak.. dah abis!... nak jugak langsir tu..!.... gigih kan..!hehehee

thanks to Nas. Hans n kak Chik Tushee.. coz gigih buat home deco n pasang lampu lip-lap... kreatip uols! heheee...
thanks to Kak Maria, Hami n Dylan... bukan setakat cekal bawak btg2 lemang yg still panas2 tu.. tapi coz berusaha keras utk bukak lemang2 tu semua...
tak lupe kat kak su Amy... coz bagi duit rayeee!!! hehehe
Uols... bahaya main ngan batang lemang tu....

walaupun open house kami nie... kire last minit punye call.. tapi alhamdulilah... ramai gak yg dtg... sampai ada yg terpaksa makan kat dapur... thanks ye pada semua yg datang tu...

walaupun serba ringkas... tapi tetap meriah ek... maklum ler, adik beradik jer dah 8 org... tu tak termasuk adik tiri, Rihanna n sepupu kami (Nas n Alem) lagik... di tambah lak ngan Hans n Wan, hayoo... mmg gempak gempita umah kami ... hehehe

Vouge adik beradik 69

Kecoh kalau berkumpul !!

15 ulasan:

Kami berkata...

Sangat meriah!!!
membuatkan raya kitorang rasa perfect sangat hehe..
rasa cam x nak balik je malam tuh..
x puas dengar celoteh Rihanna and kuk kik kuk kik ngan adik beradik 69.

Thanks to all!!

Love
kami

avegalion berkata...

hehehe... MC terbaru kami... kakDona skrg nie... hehehe

thnaks sgt kat ulos yg banyak tolong kami semua.... hehee

Hans berkata...

i buat karamel xde pn ye .. isk3 ..

avegalion berkata...

aah... terlupe lak...
u yg paling gigih buat puding karamel kan... hehehe

putera shazlan berkata...

meriah nukk!!!

avegalion berkata...

Putera shaz...

mmg meriah uols..!!

Sofi berkata...

jelesnyer... memang meriah.. best lah

avegalion berkata...

hehehe... nanti ada rezeki.. kami ajak kwn2 blogger lak ekk... hehehe

Cikgu berkata...

napa tak masuk cerita yang u hambat i dengan batang lemang tu uol?

avegalion berkata...

hayoo... tak baik... hehehe

lagik pun... kan u dah citer dlm blog u... hehehe

Kak Nor berkata...

apa2 pun bila kita bergumbira jer ada jer benda buat tersentap...
1:PANAS YG AMET
2:PANAS NAUZUBILLAH
3:NERAKA JAHANAM
4:FAUZAN!!!!!!(HOUSEMATE KESAYANGAN RIHANA)MOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP dtg open house tak nak masuk..ko hengat ko tu CHANTIQUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tuiiii

Primadona69 berkata...

hahahhahahah
housemate sy..
tp skandal kak nor...
:)

sYukCurZ berkata...

wa... besnya..

avegalion berkata...

alah kaknor...
abai jer la.. aura negative tu... janji kite eppy...
lagik pun... org kata 44 x u sebut nama hsmate kak dona tu... nanti jatuh ati pulak... heheheh

syuk...
mmg best sgt... sory la ekk.. tak sempat nak jemput... kelab kabut sgt.. ehhehe...

Kak Nor berkata...

choy!44x..scandals..eeeeeeee..tlglah farah ngn donna..muka mcm aku dia pun tak nk...muka mcm dia...huh..mcm tempeyek lemau jer layaknya..lor farah pun napa tak ajak the bloggers..kita buat rumah terkangkang pulak nk?

Related Posts with Thumbnails