Isnin, 28 September 2009

Kenangan Di Hari Raya...

haa... tak abis2 lagik citer pasal Raya kan... iye la, ari nie bru masuk raya ke-10... ada 20 ari lagik utk kite beraya dek oii...
harap jgn sampai ada yg muntah darah atau naik sawan berbuih mulut... kalu dgr citer pasal raya selama sebulan nie ekk... hehee..

well, org kata.. picture tells 1000 stories... so, aku tak nak karang citer berjela2 pasal kenangan raya aku... org tgok jer la gmbr kat bawah nie... n pependai ler buat citer sendirik ek.. hehehe

Jam..

ada kete rosak kat tol.. sentap!!

Kek Gula Hangus...
1st time aku buat... menjadik!!

Tolong makcik buat ketupat daun palas... ada jagung!

hasilnye... lazat!

mama masak lontong... best!

Itik panggang.. secret recipe aku!


8 ulasan:

Sofi berkata...

wah! lazatnye!

tengku_fir21 berkata...

ketupat jagung..
nak....

avegalion berkata...

Sofi...
semua tu mmg sedap gilee...
especially kek yg aku buat tu.. ehhehe

Ku Fir,
ketupat palas jagung... makan kosong camtu pun dah sedap... hehehe

Primadona69 berkata...

wahh..
sipa ada itik panggang lg..
western sgt kak farah ye...
tetap ada unsur2 krismas..
hahahahha

avegalion berkata...

well kak Dona...

tu pun nasib baik tak buat ginger bread cookies n kek kismas jer lagik.. hehehe

Cikgu berkata...

bila nak masak untuk adik beradik 69 pulak yer?

avegalion berkata...

alah... kan adik beradik 69 nie banyak pantang larang... takut susuk jatuh katanye.. eheheh
ada yg tak makan itik, ada yg tak mkn belut, ada yg tak suka kicap, ada yg tak mkn ikan mentah (buat sushi)... camner tu?

Kami berkata...

isk2 sedapnya tgk makan2 tu..
Lapo la..
apa la rasa itik panggang tuh..x penah makan

Love
Kami

Related Posts with Thumbnails