Rabu, 16 September 2009

Balik RaYa...


well... lagik 2-3 ari ler lagik kite nak sambut raya... mmg rasa happy sgt, coz last year aku tak balik kg beraya :( ... mmg tak sabar nak balik kg tahun nie... sure mak aku masak mcm2... iye la, nak sambut anak teruna dia balik... ehhehe

satu persatu adik beradik 69 balik kg... hingga ler tiba giliran aku lak .. hehehe

insyaalah.. aku balik mlm nie kot... tp apapun tak pack lagik nie... balik ptg karang, campak jer apa yg patut msuk beg... yg penting, baju raya kene bawak.. ehehhehe

ok la korg... sapa2 yg nak balik tu.. aku ucap.. selamat pulang ke kg...
kat sapa2 yg raya kat KL.. or terpaksa keje tu... aku ucap... selamat tinggal la ekk.. hehehe


10 ulasan:

Primadona69 berkata...

slmt tinggal tu...
khas diucapakn kpd kak nor...
ikhlas..
drp kami yg balik ke kg..
hak3...

DukE berkata...

kesian kat kak nor...
primadona agak kejam ye disitu...

avegalion berkata...

Kak Dona ...
karang kaknor lak merajuk... tak tau...!! hehehee

Duke,
rugi tak dapek join kami main mercun smlm... hehee

Primadona69 berkata...

Sudah!!!
yg zionis semua aku...
:)

darklight berkata...

blk nti tlg bli mercun manyak2 lg i xsmpt men pn byk keje .. =(

avegalion berkata...

elo... pas raya org tak jual mercun dahh ler... hehehe
tu la.. sapa suruh tido lagik... hehee

Zampeada berkata...

balik kampun.. yea yea... blaik kampung...

sYukCurZ berkata...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN

Cikgu berkata...

selamat hari raya kak farah

avegalion berkata...

zampeada,
hehee... dah kat kg dah... hehehe

Syukcurz,
Selamat Hari Raya Aidilfitri.. maaf zahir dan batin... (duit raye?? hehee)

Cikgu,
selamat berhari raya... eppy2 selalu ekk.. hehehe

Related Posts with Thumbnails