Khamis, 1 Oktober 2009

ApA yG AkU sUkA psL OpIs aKu...


heemm... dah masuk 1 tahun 2 bulan 24 hari.. aku keje kat opis nie... so, selama tu la ofis aku nie jadik 2nd home aku... nasib baik, takder katil jer... kalau tak, dah lama aku pindah dok kat ofis nie... ehehhehe..

well, kalau dah so called home tu... sure la kite nakkan yg selesa kan! ... dan aku syukur sgt2.. coz fasilities kat ofis aku nie teramat selesanyee ...

pandangan darik pantry aku... sebelah Pavillion jer.. heheh

mmg darik dulu... tempat yg penting bagi aku kat maner2 opis... toilet n pantry... selain darik meja keje aku laa..hehee... nak tau naper? coz tempat nie ler... aku nak "relax n lepak2" kalau tensen n stress ngan keje.... hehehe..

Ruang Panty yg comey.. tapi selesa...

jgn jeles ekk.. vendor mc kami... semua 10sen jer.. ehhehe

mmg jadik tabiat aku, kalau gi interview keje jer... mesti aku mintak guna toilet kat opis diaorg dulu... penting tu beb.., kalau toilet opis tu mcm toilet awam... sanggup korg nak "termenung" kat situ?? wuueekkk.... choii !! pantry pun sama... kalau pantry pun cam tmpat ternak tikus... nak korg masuk??? eee... choiiiii!!


nie la ruang toilet ofis aku...

Tempat pancut yg agak open.. gitewww

ruang termenung....

14 ulasan:

Firdee berkata...

nak pindah kat ofis katanya...tak best ke dok lat lumayan tu kak long? hehehe

firdee de' vogue.

avegalion berkata...

tu perumpamaa jer laa...kak teh oii.. hehehee
pastinye Lumayan paling bestt.. ehehe

Hans berkata...

nk kje milinium gak ah ..

DukE berkata...

macam best je toilet tu...bilalah kampus Au nak buat cam tuh...

ai@reel berkata...

wah..bestnya opis tu .....kalau tempat saya sederhanajer yelah petrochemical plant katakan.uhuhuh

Muhammad Afif berkata...

best sesangat opis u..huhuh...mmg memotivatekan diri ntuk keje =)

teruterubuzu berkata...

ave..hang buat orang lain jeles dengan keindahan ofis hang tau..
tak baik..huhuhuhu..
anyway ofis hang adalah cantik..

avegalion berkata...

hans...
bukan u kata nak keje kat genting ker????.. ehehe

Duke...
tunggu tahun 2020 nanti... UIA akan ubah toilet lebih canggih.. eheheh

avegalion berkata...

alah..Aireel..
sederhana pun takper... janji selesa kan...hehehe

Afif..
tu la.. salah satu cara boss nak motivate pekejer... walaupun banyak pekejer dok bertenet jer.. cam aku nie.. ehhehee

teruterubuzu...
tima kacih... hehehe
jeles ker? tu belum i tunjuk suasana dlm ofis lagik.. sure u sentap terus nanti... ehehhe


p/s: jgn ler pulak ingat aku nak menunjuk2.. tidak, cuma nak berkongsi apa yg aku suka pasal ofis aku jer...hehehe

Kak Nor berkata...

opis fara mmg curlast..sesuai dgn fara..tp..tak kan sebab tu jer fara suka dok kat opis..hari tu ada ckp ngn kak nor..tak nak share?

Sofi berkata...

wahaaaaa memang seswai buat umah pon alalalala

Kami berkata...

canteknya toilet...

toilet ofis kitorang cam toilet sekolah jer hehe

Love
Nas

avegalion berkata...

kak Nor darling...
antara sbb lain yg i suka dok ofis... coz dekat ngan pavillion.. senang nak shoping ntgok wyg.. ehhehe

Sofi...
mmg kat panrty tu.. semuanye lengkap...siap ngan microwave oven lagik... cuma takder dapur gas jer... kalau tak, dah lama msk2 kat situ..ehhehe

alah Nas..
janji toilet tu bersih n selesa kan... hehehe

DukE berkata...

uuuu time tu aku dah habis belajar...
dah jadi artis fofular kot time tuh...huahuahua

Related Posts with Thumbnails