Isnin, 12 Oktober 2009

Kejam...?


lately nie... bila kontroversi melanda... ramai pulak yg bercerita ...
bila ramai yg bercerita... mcm2 pulak yg terkeluar...
dari mulut ke mulut... hingga le ke telinga aku sendiri...

aku tak marah... apatah lagik nak sentap2.... dinch ya!
darik anak mata... masing2 punye sudut pandangan dan tafsiran sendirik...

hak masing2...

maybe ada yg kata aku kejam ...
kononnye aku tegah "sidia" mkn di gerai2 ... tak sogokkan "sidia" dgn kemewahan/harta benda ... bertindak tegas, setiap kali "sidia" lewat ...

well, ketahui lah...
setiap yg aku buat tu... ada sbbnye...

9 ulasan:

Primadona69 berkata...

ala..biarkan aje org nak ckp ape.Yg penting..kt tau ape yg kt wat.mulot org kan...selagi x dapat ciknek,selagi tu akan berkata2.huhuhuh

sYukCurZ berkata...

mereka mudah lupa
dengan kasih sayang yang kita beri..

mereka alpa dengan kesenangan

mereka manusia
yang tak pernah puas dengan apa yang dimiliki..

avegalion berkata...

iye la kak dona..
agaknye kalu gantikan ciknek ngan cikdildo... diaorg senyap tak?? hehehe..


well said Syuk...
sesungguhnye... manusia mudah lupa...

tengku_fir21 berkata...

owhhh...
cool...kaang manusai itu alpa...

avegalion berkata...

Ku Fir..
iye la... sbb tu kite buat apa yg kite mampu jer... atas sbb yg kite tahu...

chotz berkata...

oh...aku harap yang kamu leh replace aku punye sidia....

coz it seem like sidia kamu serupa dgn sidia aku..

arghHhH

fuckup kan life ni

avegalion berkata...

chotz...
sure ada hikmat di sebalik kejadian... bila kite sedar apa hikmahnye, baru kite leh tersenyum...

aik?? leh replace camtu jer ker?? ehhehe

ai@reel berkata...

jgn difkirkan sangat tentang org yg tidak suka akan kamu

kamu susah bukan diorg tolong kamu senang terhegeh2lah diorg dtg...

mereka kecoh utk seminggu dua je lepas tu penat diamlah...jgn ambil pusing....

mana2 tempat pun samaje wahai kawanku..

bersabar dan mohon padanya supaya hati mu sentiasa tenang

avegalion berkata...

aireel...
long time no see bro... hehehe
thanks for the advice ..

Related Posts with Thumbnails