Rabu, 28 Oktober 2009

kEje.. as a Model!





org kata... life as a model nie.. mmg happening!
enjoy tak putus2... sex merata2... clubing tak henti2...

tapi camner lak keje jadi model?

sure korg rasa.. keje model nie kacang putih jer kan..!! hehee
ala2 keje ... posing depan kamera... takpun, just jln melenggang.. goyang telor kat runway stage jer...

tapi korg tak tau, jadik model nie susah beb... tambah lak kalau time KL-International Fashion Week ...yg akan on next week... fuhh... tak sempat tarik nafas beb! darik satu show, kene berlarik gi show yg lain pulak...

tgok jer la schedule aku kat bawah nie...
  • 31st Oct~1st Nov : show kat Melaka
  • 1st~ 3rd Nov: Show kat Kuantan
  • 4th Nov: Show kat KLCC
  • 4th ~5th Nov: Show kat Singapore

mau pitam beb...!









*matila entry perasan model... *
*tapi schedule tu mmg betol keje aku..*

13 ulasan:

Cikgu berkata...

dear kak long....
wah wah ...mula mula pelakon...pastu chef sekarang model pulak....kelas kan .....busy ek.....

sYukCurZ berkata...

owh. model sluar dalam ek? :p

avegalion berkata...

hehehe... biasak ler ckgu...
bak kata org..life is short.. so, kene ler cuba semua.. hehehe


syuk...
wah... lama tak nampak... bz ekk..
aah... nak jadi model suar dlm la pulak.. heheheh

Kak Nor berkata...

wah...fara..celebrity sgt..berfikir apa lg yg fara akan memberi kejutan..u mmg hebat..

Kami berkata...

kak farah, u memang glamour skng..lebih glamour dari fara fauzana..

love,
halim haffez

g_string69 berkata...

wohh ingat nk tkar kerjaya td nk jd model ..
huhuhuh
biase la tu kerja tetp kerja yeeerrr.
btw kerja u ni mcm model gaks knnnnnnn
hahahaha

avegalion berkata...

kaknor...
ishh.. takder kejutan apa2 pun...
jadi model? tinggi pun tak lepas tahap min.. ehehe

avegalion berkata...

alem...
glamour ngan kontroversi jer... ehhehe

amy@sisSUe...
alah.. keje feeling2 model jer... coz selalu buat runway kat dlm pavillion tu.. ahhaha

ikanbilis berkata...

anda seorang model?

sex merata2?

wow.


what a life =D

chotz berkata...

wah.....model ye?!

Primadona69 berkata...

hahahahah
feeling mesti ada u ols...
lgpun..u ols pun dah rajin g gym sgala..
mmg layak ler..
jd model pasni...
tp ciklon tetap dlm handbag ken..
cmner tu?
Pitam!!
:)

avegalion berkata...

ikan bilis...
hehehee
"sex merata" tu just metaphor jer la..heheheh


chotz...
model berangan jer laa.. hehehe

avegalion berkata...

wahh.. wahh.wahhh..
kak dona...
motippp ciklon??? ehhehee

Related Posts with Thumbnails