Isnin, 10 Ogos 2009

Coco Martin...


haa... kali nie kite ubah selera pulak... jeng! jeng!

kalau korg ingat laa... awal2 aku mula blog dulu, aku ada citer pasal Geoff Eigenmann... mamat pinoy yg telah merentap jantung hati aku.... sampai sekarang terasa bisanye... menusuk dada kalau tgok gambar dia... adusssss...

kali nie pun, aku nak citer pasal sorg lagik mamat pinoy yg bikin debaran di dada... fuhh, taste giler beb... tambah lak bila tgok aksi dia dlm filem2 gay kat philipine... kalau tak caya... korg tgok dlm youtube... fuhh, basah lagik.. opsss! hehee




ok la.. nama mamat nie Coco Martin... baru 24thn jer uols... harus ler bergetah melekit lagik kan.. hehee.. well, dia sebenarnye jantan straight, tapi berlakon filem gay... boley?? percaya ler uols... dia dah ada sorg anak luar nikah dah pun... agaknye sbbkan saingan banyak sgt kalau nak jadi hero. iye la..pinoy actor ramai sgt yg kebabom melatop! so, dia pun pilih ler berlakon filem gay... menjadik pulak tu!


filem yg melambungkan nama dia... " Masahista" (Masseur) n "Daybreak"... klip citer dia.. ada dlm entry aku yg lepas2...


5 ulasan:

Kami berkata...

wow so mengancam..tapi sgt suka mario lopez..

SeNsOrEd85 berkata...

haruss ler hans tersentap pasni..huhuhu

avegalion berkata...

alah uols... bukannye leh dapat pun.... just takat jamu mata jer... hehee

darklight berkata...

tp i bley dpt yg cmtu kt bb .. haha ..

avegalion berkata...

bueekk!
gatai!!

Related Posts with Thumbnails