Isnin, 4 Mei 2009

Achievement Appraisal!!

Adusss.... nie la part yg paling maleh sgt! tiap2 tahun nak kene buat min 4 jenis Goals/Objective baru... dah tu pulak, bukan boleh nak ulang2 Goals/Objective yg lepas2... mati kutu beb! lusa nak kene submit kat boss, n sekaligus die nak review Goals/Objective kite! silap2 tulis, mau bernanah telinga kene sound ngan boss. sanggup?!
aku dah buntu dah nak tulis apa nie.. tensennye!! nak tulis yg simple2 nanti, rating lak kurang... nak letak goals yg berat2 (kononye nak kejar rating)... tak tercapai lak nanti, langsung hangus rating aku!
tu la nasib kalau dah jadi kuli.

1 ulasan:

darklight berkata...

bgs gak ..
nti xyah g jao2 lg ..

Related Posts with Thumbnails