Selasa, 5 Mei 2009

kisah mlm BERINAI kaklong!!


so semalam secara tak langsung ada ler sambutan kecik2 jer ala2 mlm berinai katenye.. utk kaklong kat lumayan... walaupn kecik2 jer... tapi yg pasti teramat meriah iye semlm...
bermula dengan dinner yg simple2 jer, tapi kaklong teramat berselera sungguh.. hilang penat kami memasak... tak gitew kakteh! hehehe..

so lepas mkn, tgh melepak2 depan TV tu... kakteh kassandra bukak peti ajaibnye.. apa lagik, bersinar2 mata aku ngan kaklong tgok isi dlmnye... foundation, eyeshadow, lips stick, blusher, eye liner, lips gloss, compax etc. full set alat2 makeup uols!!! apa lagik... kaklong n kakteh mula menunjukkan skill masing2... kaklong dengan eyeshadow hijaunye (ala2 ikut kaler baju katanyee..).. kakteh lak more to natural n pinky kaler... aku? terang2 tak reti hal2 makeup semua nie... yg aku tau makeup ala2 gothic jer... guna satu kaler jer... HITAM! hehehe

lepas muka dah cantik di solek... sure la tak lengkap kalau takder wig kan... apa lagik, kakteh terus bawak kuar wig ala2 china dollnye... cantik wig tu! mula kaklong malu.. tapi lepas disekup kat kepala .. terus kaklong lentok pasrah! cantik rupanye kakmaria nie bila kenekan wig uols... tak caya nanti i tunjukkan gambar kakmaria berposing manja... fuh, hairul tgok sure mel#nc#p punyee...hehehe. tu belum tgok kaklong dlm long dress lagik... sexy siot!! mmg leh accident kete kalau kaklong pakai camtu berdiri tepi jln... pelacur atasan sgt!! hehehe
kakteh lak masa full makeup, wig n dress mmg sah2 ler cantik... mcm yg korg tgok masa pertandingan Miss Universe last year tu.... mmg meleleh air m#z* Amril kalau tgok! dah tu pandai sungguh kakteh berposing... mudah mendengar arahan kameraman (aku ler yg jadi kameraman tuu...!!). so, nak tgok gambar2 hangat diaorg.... tunggu iye!!! hehehe

1 ulasan:

Cikgu berkata...

hahaha...tapi memang best arr malam tadi...apatah lagi dapat sms besday...terima kasih banyak banyak yer....

Related Posts with Thumbnails