Isnin, 2 Mac 2009

U ada kwn Gayboy tak?!

well, tu soalan yg ofismate aku tanya secara tiba2. hayo! kenapa tanya aku? agaknye aku pecah lobang kot? well, i just be myself... mmg aku bukan jenis nak cover macho or control straight act... penat la beb!
"em, tak tau ler gayboy ker tak, tapi kalau kwn2 yg lembut tu ada ler..", jelas aku cuba maintain cool. walhal, GB besar kat ofis tu aku la... hehehe..
" tapi yg lembut pun tak semestinya BG kan..", minah nie nak kepastian lagik. aku mengangguk jer. nak explain lebih2 nanti pecah lobang pulak.
" naper lak tiba2 u tanya nie?", tanya aku cuba2 mengorek citer. suspen gak kot2 dia saja2 nak uji aku ker. maklum ler ada jugak 2-3 cobaan serkap jarang minah2 ofis nie yg dapat aku patahkan.
" actually anak sedara i umur 23 thn... entah ler, ada org citer nampak banyk kali dia pegang2 tangan lelaki lain kat lif apartment dia..".
" anak sedara you hensem tak?", opsss!! soalan PLU sgt kan.. hehe.
" alah dia nie pandai bergaya, smart, macho.. kire lelaki metroseksual. kawan2 dia pun cam tu gak. takder yg lembut2...", motif dia dok sebut lembut2 jer nie?!
" tapi kene tgok jugak sapa yg menyampaikannye... bukan leh caya sgt ckp org..", seboleh2nye kite kene la tolong cover kaum2 kite nie kan..! walaupun dah tau, populasi PLU@gayboy nie makin bertambah kat mesia nie.hehe.
" yg bagitau pun sedara dia jugak... dok sekali. banyak kali dah dia nampak budak nie peluk2, siap cium pipi lagik laki lain dlm kete...", hayo, terasa pulak cam aku ngan hans!! choii!! berdebar gak aku.
" dulu dia ada rapat ngan sorg budak nie. dua2 smart, hensem... pastu, lepas raya dia jadi serabut. kwn dia dtg hantar barang2 dia pun nampak serabut mcm frust bercinta..", makin detail ofismate aku bagitau. aku just angguk2 jer la. tak berani nak kasi komen.
" ... dia pun dulu ada gak kwn ngan mat salleh..", fuhh! kelas budak nie... siap penah kapel ngan org putih lagik! mmg dasar PLU KL!!
" tapi I susah nak caya... coz budak nie baik, solat pun tak tinggal... ".
" well, tak mustahil kalau dia gay pun.. cuma kalau dia rosakkan anak dara org lagik huru hara...", tetap jugak ler aku nak tolong cover kaum sejenis aku kan.. hehehe. apapun perbualan kami terhenti bila boss aku mencelah. hayo potong stim betol la org tua tu... anyway, kalau ada kesempatan aku sambung tanya dia lagik!

3 ulasan:

Kami berkata...

confirm lah anak sedara akak tu gb..hahaha based on cerita akak tu sure meletop kan anak sedara dia hehe

avegalion berkata...

tu la... nak tanya detail lagik ari nie.. hehehe

darklight berkata...

hmm kn da ckp .. kt mne2 pn mgatal gak ..

Related Posts with Thumbnails