Jumaat, 20 Mac 2009

Seeing is believing!!!

apakah yg korng akan fikir kan jika korg terjumpa beberapa keping gambar couple korg yg di ambil seminggu yg lalu bersama2 dgn scandle dia, dlm keadaan mesra dan perpelukan (couple korg yg memeluk scandle dia)! dan gambar tersebut di simpan dan di sorok dari pengetahuan korg! couple korg jugak dah menipu dan memperbodohkan korg bila rahsianya terbongkar!
apakah tindakan korg?

A) Hapuskan gambar tersebut berserta couple korg sekalik!!
B) korg akan bertemu semula dengan scandle lama korg dan memeluknye juga.
C) Korg akan tinggalkan couple korg utk 2-3 hari, dan enjoy sepuas2nye!
D) Korg akan diam, terima segala alasan couple korg?

4 ulasan:

Kami berkata...

i pilih :

E) bersemuka ngn dia. dengar dulu apa penjelasan dia..then only i decide..if penjelasan cukup meyakinkan yg dia menipu, this will be my anwser :

A) Hapuskan gambar tersebut berserta couple korg sekalik!!


tapi kalu meyakinkan dia x bersalah,maybe seperti apa yg dicatatkan oleh cikgu dari blognya yg vough itu :

" tapi kadang kadang kita kena lihat pulak situasi semasa gambar itu diambil jugak, manalah tahu masa gambar itu diambil, salah seorang atau salah satu pihak tidak menyedari bahawa gambarnya di ambil kan? atau masa gambar itu di ambil, salah seoarang di paksa untuk bergambar kan? so apa apa pun kita kena tengok dengan situasi yang berlaku. sebagai contohnya, lihat sahaja gambar gambar kami berempat pergi ke pangkor rina, kami menunjukkan rasa ceria sebaik sahaja lensa kamera terarah kepada kami.....apatah lagi daylan dan hami yang boleh akak gelar kan "ratu " gambar gitteww..setiap saat mesti nak bergambarina katanya..."


then my answer will be :

F) kembali kepada situasi asal sebelum gambar itu ditemui..



p/s tapi apa rasionalnya gambar tersebut di simpan dan di sorok dari pengetahuan kita???...pada i sebagai couple there shouldnt be any rahsia...erm...pikiaq2 lah ya..



sekadar pendapat ikhlas,
halim haffez

irfan_K berkata...

sory le menempek di sni!
cma tertarek sket.
ehmm
mula2 i akan buat C.
pastu buat yg B plak
pastu A.
hahahaha!
kejam tp padan muker

avegalion berkata...

Alem n Irfan K (ada bau2 bacang ngan cikgu Ifran @ K. Maria ker??)
anyway thnks atas feedback korng... muaah!! persoalan still tak tutup lagik iyek.. perbicaraan dan siasatan still diteruskan lagik iye.... hehehe

Cikgu berkata...

aiyooo kak farah, tetap ingin mengaitkan kak maria @ irfan hakimie nie dengan irfan k? tapi adakah irfan k tu anak dato k kah?

Related Posts with Thumbnails