Isnin, 16 Mac 2009

Tyra Make Over ker?!!

well, entah ler... maybe sbbkan terlalu tensen atau nak release tensen... secara sepontan aku terus ke salon akak Philipine di Galaxy dan mintak dia luruskan rambut aku! well, actually niat sebenar nak potong rambut coz rambut aku dah kembang ala2 Micheal Jackson masa mude2 dulu tu... serabut sgt! tapi entah ler... tiba2 tukar niat pulak...
akak Philipine tu pulak active sgt... baru aku duduk, terus dia pun sapukan ubat luruskan rambut kat kepala aku! nak kata apa, dok diam jer la!
risau pun ada, takut2 rambut aku jadi pelik! berkali2 aku pujuk hati, biar org yg Pro uruskan rambut aku... he knows best! so, selama 2 jam aku dok bertenggek kat kerusi salon tu... dan hasilnye...... AKU TAK PUAS HATI!!!!!! mmg apa yg aku risaukan jadi kenyataan... mmg nampak pelik sgt!! rasa nak suruh dia botakkan jer kepala aku.. aku rela, dari jadi ketawa org nanti!! agaknye camnie ler rasa dlm ANTM bila pompuan2 tu tak puas hati dengan make over Tyra buat kat dia org... dan semangat ANTM jugak ler, aku nekad utk biasakan diri dengan rambut baru aku nie.... maybe pelik sekarang, tapi bila dah biasa nanti... ok la kot...
I've made bad decision and I have to live with it!
aku still memujuk hati!

4 ulasan:

darklight berkata...

hehe .. kn da ckp ok jek .. mst de adjustment period kn ..

Cikgu berkata...

heheheh..oklah rambut kak farah..nampak handsome apa.....

Kami berkata...

attch la pic terbaru..nak tgk sgt..

avegalion berkata...

tu la... tgh biasakan diri dengan wajah baru nie.. hehehe.. thnaks iye uols!

Nas & Alem... malu nak letak wajah baru !! hehehe

Related Posts with Thumbnails