Selasa, 2 Februari 2010

Penanda aras meningkat lagik...31st Jan!



well, rasanye tak terlambat lagik kot... utk aku ucapkan tima kasih banyak2 sgt kat korg yg dtg bufday parti yg tak seberapa kat Santai Cafe tu... dan jugak yg wish aku bertalu2 dlm hp.... thanks guys!!

dah for sure big kiss to budak bucuk, Hans... coz plan mcm2 utk aku... * malu gile aku..*

rasanye tahun nie paling meriah kot sambut bufday!


1st suprise... kat ofis! KakDah (geng melepak a.k.a ofismate aku) ajak lepak pantry minum2... bila aku masuk pantry jer... tau2 terus diaorg nyanyi ramai2.... malu gile aku... iye la, sampai Boss aku pun join sama... nasib baik leh kontrol macho lagik.. so, dapat la sebijik kek chocolate... hehehe...

2nd suprise lak.. kat Bowling centre Ampang Point... nie, lagik ler malu... coz siap buat announcement bagai!! hahah... dah ler time tu org ramai.... hayooo!! paling happening bila ramai2 nyanyi "Eppy Bufday" .. rasanye time tu... mmg aku dah tak kontrol macho or kontrol ayu dahh... sah2 pecah lobang!! hehehhe... well, mmg time tu something to remember la... coz semua adikberadik69, sepupu sepapat n kwn2 ada time tu... meriah sgt!! anyway, dapat sebijik Blueberry Cheese cake! yummmyyy... i likee..hehe...


yg 3rd nie... bukan ler suprise... cuma party kecik2 jer... tapi, yg seronoknye... semua dtg ngan baju merah...!! sukeee laa...!! riuh rendah jugak ler Santai Cafe tu.. ehehhe.. tambah lak bila kali ke-3... ramai2 nyanyi lagu bufday... hahah.. cuma takder acara potong kek lak kali nie... sbb rasanye dah muak lak asyik makan kek jer... so, aku gantikan ngan Egg tart n Cheese tart... boleh?! lain darik yg lain... heheh... actually, niat asal nak carik cupcake... tapi dah abis, so aku cekau ler semua tart yg ada kat kedai tu... hehehe.. lega sgt bila ramai yg suka! heheh.. pastu, gi la bowling ramai2... huuyooo, sekelompok geng samseng merah beb.. ehehhe... mmg meriah!

thanks sgt semua... coz bagi kenangan terindah buat aku...

13 ulasan:

k.A berkata...

happy belated besday. byk btol surprise ye :D

avegalion berkata...

hahaha... thanks..
iye la KA... banyak lak suprise diaorg buat... ingatkan tahun nie, taknak ler suprise2... coz muka tak ready.. hehehe

Primadona69 berkata...

hepy besday kak farah!!!
sory tau..
psl x dtg besday party mlm tu...
;p
mlm ni kt main bowling yuk!!

avegalion berkata...

tu la... org tu gi coti2 ke melaka kannn... maner buah tangan darik melaka?? hehheh...

mlm nie clubing la yukkk...

sYukCurZ berkata...

ahahaa.. cover ayu ek? ahahaa..

avegalion berkata...

syuk...
hahahha..
masalahnye ayu ker??
hehehe

Hans berkata...

matilakau .. gue udeh beser jugek .. hehe ..

sHaH berkata...

wah!!! bday ker?
HAPPY BIRTHDAY!!!

teruterubuzu berkata...

happy belated besday
:)

FicQ berkata...

hahahaha...
suke2....first time join korang dah macam2 aktiviti...

JOM CARIK HANTU LAGI...hahahaha

FicQ berkata...

saya tidak mempunyai blog...

dulu je...dah buang...

*kantoi...hahahaha

avegalion berkata...

Shah...
heheh... thanks!!!


teruterubuzu...
thanks..... hadiah?!! heheh

avegalion berkata...

FicQ...

apa lagik... buat la blog baru..!!
nanti dtg lepak2 cini lagik k...
leh buat kunjungan muhibah ke UKM... heheheh

Related Posts with Thumbnails