Rabu, 4 Februari 2009

Birthday di Universal Studio Japan!!

well, sapa sangka impian aku nak gi Universal Studio Japan tercapai gak akhirnye. dan yg paling seronok, coz aku gi sana masa birthday aku!! so, dengan kata lainnye, gi Universal Studio Japan tu sebagai hadiah pada diri aku sendirik la... heheh



mmg masuk je dlm tu... aku jadi cam budak2 masuk Disneyland... berlari rata..heheh! well, mmg seronok pun... gi Jurassic Park, Jaws, Water World, ET, Spiderman, Back to the Future, PeterPan etc. pastu jumpa charecter2 kartun cam Shrek, Popeye, Kitti etc.



kalau takat ambik gambar tu.. mmg banyak ler, sampaikan tak tau kamera maner satu. dlm kesejukan winter kat Osaka tu tambah lak ngan angin mmg kuat hari tu.. sampaikan tak terasa telinga, muka pun rasa beku, tapi bila depan kamera jer, terus pose!

Jepun mmg tak pernah menghampakan bagi kenangan2 indah utk aku... setiap kali kaki aku melangkah ke sana, mesti ada jer senyuman yang aku bawak pulang... mungkin kah aku ke sana lagik?? hehehe




2 ulasan:

Cikgu berkata...

wah kaka farah best nya...yang penting kak farah nampak handsome..cikgu taste dengan kak faha..siap lah hans..akakn ku caras kak farah.....

darklight berkata...

hmm mungkinkah ke sne lg ?? mungkin2 .. hi2 bye2 le yek .. ckg taste ek .. langkah ibu jari tgn i dlu .. hua3 ..

Related Posts with Thumbnails