Khamis, 22 Januari 2009

Apa Dah Jadi Nie...? part 4


well, semlm sehari suntuk aku turun naik flight ke KUL-Miri-KUL. awal pagi kul 530 pg, aku bangun utk mengejar flight 8pg pagi ke Miri. Hans dengan blur2 dan still ngantuk, terpaksa hantar aku kat Stesen BTS coz aku nak naik ERL Transit ke KLIA. mmg aku selalu naik dari situ kalau gi outstation, tapi tak ler seawal pagi cam smlm tu. So selepas meeting utk 1 jam jer, aku balik semula ke KL. agak lewat ptg gak ler. sesampai jer KLIA, terus aku membalas msg KLong dan terus ajak lepak sama. tapi malangnye kedai Kak Ha tutup 2 ari. so, kami ubah plan ker Taman Dagang. ingat nak ajak adik beradik kumpul, iye la ada buah tgn sikit dari Miri utk dikongsi bersama. Penat tu mmg ler penat sgt, tapi sbbkan terkenangkan adik beradik tu... terus aku sms KTeh2, KTeh1, KChik dan KSu utk ajak melepak sama. tapi hanya KTeh2 jer yg reply msg aku, katanye nak balik umah Am. mula2 ingatkan nak cancle jer tapi bila Kteh2 kata dia dah lencongkan kete gi Dinamis, aku ngan Hans pun cepat2 bersiap coz nak lepak bersama. otw nak sampai Taman Dagang, baru dapat reply dari KTeh1. tertido katanye... takper la, tau KTeh1 suka tido... opss! hehehe. so, mlm smlm hanya aku, Hans, KLong, KTeh2 dan KTam2 jer yg melepak. tapi tetap meriah!! hehe

cuma persoalanye di sini... mane menghilangnye KChik ngan KSu??!! Apa dah jadi nie??! selalu tak penah diaorg tak reply msg aku. kalau tak boleh join pun diaorg still akan bagitau. tapi nie tak, senyap jer... sibuk sgt ker sampai dah tak layan msg dari aku? atau diaorg sentap dengan aku?? Tapi ikut kata KLong, KChik ngan KSu berubah sejak diaorg dapat housemate baru (kwn2 lama yg baru nak keje kat KL). sorng kwn lama KChik dan sorg lagik kwn sekampung KSu. iye la, selama nie di kelilingi ngan akak2 berusia, so, bila jumpa rakan sebaya, sure tak pandang dah akak2 semua nie... Bak kata Kteh2, maner la diaorg nak lepak2 ngan akak2 berusia cam kite dah... (berusia pun tapi tetap cantik tau..!!) heheh.

entah ler, rasanye sikit demi sikit keluarga 69 nie cam terhakis... aku tak nak camtu! kwn boleh carik ganti.. tapi family is forever!!
Care Bear!!!!

1 ulasan:

Cikgu berkata...

itu hanya pandangan kak long ajer..tapi mungkin jugak mereka sangat busy kot..maklumlah si amy kan hingga sampai lewat malam jugak...dan yang penting kak long dapat sms yang mengatakan si am demam..nantilah kak long pi melawat..insyaallah kita jumpa di majlis rumah firdee nanti lah

Related Posts with Thumbnails