Rabu, 14 Januari 2009

Abang Teh2 (b) !!!


well, kali nie kite citer pasal Kak Teh2 a.k.a Firdalina Kassandra, yg telah membuat Press Conference yg mengejutkan bila dengan bangga dan malu2 rina , dia dah memperkenalkan Abg Teh2 (b) kepada kami, adik beradik 69 semua. seorng jejaka cool, kacak, berbadan kekar, mude (24thn iye.. trend adik beradik 69 sekarang nie berlaki mude giteww..) dan permain bola kelab selangor katenye.. telah menjadi pilihan Kak Teh2. apapun perlu di ingat iye, dengan ada Abg Teh2 (b) nie tak bermaksud Abg Teh2 telah dimahsuhkan iye. tapi Abg Teh2(b) nie lebih bersifat ion tak stabil (Ca2+) = sementara !

tapi yg menariknye bila Syah a.k.a Abg Teh1 buat statment, bakal muncul Kat Teh 1(b)!! wah, siapakah yg bakal di simbah asid iteww...! opssss!! hehe... statment gurau2 ala2 manje2 gitew ...

yg pastinye penambahan (b), (c), (d) nie bukan lah baru dlm family 69 nie.. coz KakLong a.k.a Cikgu Murni dah mulakannye sejak kami semua kecik2 lagik... dan sekarang nie kami semua ada Abg Long, Abg Long (b), Abng Long (c) dan Abg Long (d)... tp dngrnye ada ure2 nak dapat abg long (e) pulak... betol ker Kak Long?! opsss... gurau2 jer tau... hehehe


2 ulasan:

Cikgu berkata...

amboi amboi amboi kak farah nie......bila pulak i memperkenalkan abang long a b c dan d nie.....hehehhee..bukan ke kak farah pun sama gak opsss larikkkkk

Cikgu berkata...

kak farah mana entry yang terbaru yer?

Related Posts with Thumbnails