Isnin, 12 Januari 2009

Apa Dah Jadi Nie...? part 3


well, semua org ada masa turun naik sendiri dari segi emotional, kewangan, persahabatan atau apa2 jer... dan kali nie aku rasa masa aku alaminye lak.

lately nie, aku sendiri perasan akan perubahan dlm diri aku... even hans pun nampak, tapi dia gelakkan jer. dia selalu kata aku ting-tong! agaknye kot... entah ler, segala perkara2 mudah, jadi susah pada aku. aku jadi terlalu kelam kabut dan clumsy! aku perasan perubahan nie jadi dari minggu lepas lagik. setiap kata2 aku, jadi tunggang langgang. cara aku ckp pun jadi kelam kabut, sampaikan tersasul2. even, untuk buat sesuatu keputusan simple (cth nak makan apa.. ) pun jadi susah. pikir banyak2 pulak. risau gak aku.. adakah nie tanda2 aku nak melangkah ke alam 30?!! pernah ker kaklong alaminye nie?!!

sebelum nie segala yg aku buat n lakukan hanya lah ringkas, simple n muktamad! aku tak susah2 nak pikir merapu2 atau was2 dengan keputusan aku, even utk buat keputusan yg besar.. cth: tukar kerjaya n pindah ke KL! tapi lately nie, aku pun jadi confuse dengan kata2 aku sendiri. mulut kata A, otak kata B, bila mulut kata B otak lak pikir A. sbbkan nie, ada hati yg terluka sbbkan kekalutan aku. sorry iye uols!! aku kan cuba perbetolkan diri aku... harap uols faham kekalutan aku nie!


2 ulasan:

darklight berkata...

alolo jgn le ckp cmtu .. bese je la tu kn syg .. sabo yek .. hehe ..

Ejay berkata...

everything will be fine dear...
you're not getting older.. you're getting wiser and jeliter.. (jeliter???) heh..

Related Posts with Thumbnails