Isnin, 4 Januari 2010

Sayonara 2009.... Mabuhay 2010..!!

Rasanye tak terlambat lagik.. kalau aku nak wish korg ..

Happy New Year 2010...!!!!




hemm.. cepat jer masa berlalu kan.. sedar2 dah masuk keje balik... adehh...
gagah jugak ler bagun pagi.. walaupun liat sgt mata nak bukak, tambah lak pagi nie dah ler sejuk, mendung lak tu... bahagia sgt kalau dapat tarik selimut kan... hehee

well, kenang balik sepanjang 2009 nie... mcm2 benda yg terjadik kat aku... tonggang terbalik ribut taufan.. semuanye ada...

Career:
dapat boss baru... pressure keje pun bertambah baru...
banyak betol songeh boss baru aku nie... sikit2 mintak report... carik salah org... even list name dlm email pun, dia nak jadik hal... Stress!!

Friends:
my "little secret" terpecah terlohong!! merah padam muka aku time tu... malu gile beb!! terus organizasi keluarga69 kene rombak... sorry ler guys, bukan niat sorok2... tapi.... entah ler, no komen!!
kes perang besar kat Suzy corner... benda yg paling aku tak nak jadi... at last jadi jugak! sedey n stress!!!

Personal:
mula nak manja2 gi gym bila tersedar lemak tepu makin bertambah... makan pun terpaksa jaga gak sbb nak cepat dapat result "6pack"... katanyee... tapi dah sebulan aku skip gym coz kene gi outstation... terus rebound balik lemak kat badan.. arrggh!!!
kes walet hilang kat KLCC ... nasib baik walet tu jumpa balik... tapi duit... lesap, dah le tu... semua kredit/debit kad aku dah di block... so, sepanjang wkend terasa jadi papa kedana... stress!!!

Love:
kes amuk kat lumayan...
maleh nak citer ... stress!!

kesimpulan tahun 2009 nie... mmg tahun yg stress buat aku!!

utk tahun 2010 nie...
as usual... mmg aku tak set apa2 azam...
cuma aku harapkan... "something" akan berlaku pada aku utk 2010....




13 ulasan:

sYukCurZ berkata...

hah?? ngamuk kat lumayan?? bile kite gado ni avega? ahahaha..

avegalion berkata...

alah syuk takkan tak ingat kot...
tu la kalau badan dah tukar hijau.. sure u tak ingat punye... hehehe

Hans berkata...

ngamuk ye .. stress ye .. nk kne sebat ?

avegalion berkata...

nak kene gi ngadu kat pusat aduan MCA... Domestic violence sgt!!!

k.A berkata...

moga tahun 2010 kurang mengamuk n kurang stress :D

Hans berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
avegalion berkata...

KA...
harap2 camtu ler hendaknye...ek! hehe

Primadona69 berkata...

hepy new year too..
kak farah!!!
;p

avegalion berkata...

eppy new year too kakdona...
sorry tak sempat nak text u ptg new year eve tu.. coz hp bateri ko lak...
btw, dgr citer... sambut new year ngan ehsan iyeekk... hehehe

sHaH berkata...

new here..
nice blog though!!!

ai@reel berkata...

terima kasih kerana singgah diblog sana.lama x jenggah sini.

wah...memang stress bila baca review thb 2009 kamu bdway saya doakan moga tahun 2010 akan memberi kamu semangat baru dalam meneruskan perjalanan hidup kamu.

avegalion berkata...

thanks Shah!!
dtg jenguk2 ler selalu...
pengunjung tetap leh dapat hadiah!!
voley?!! hehehe

avegalion berkata...

aireel..
thanks ya!!
jgn lupa jumput kami semua gi kenduri nanti k.. hahaha

Related Posts with Thumbnails