Selasa, 17 November 2009

ada sesuatu kat umah.....


ermm... korg penah tak terjaga darik tido... dan rasa cam ada mata tgh perhatikan korg. walhal, korg mmg ada sorg2 jer kat umah time tu...

rasa meremang bulu roma n korg mula berpeluh. korg cuba nak tido... tapi tak boleh. rasa "benda" tu betol2 dekat ngan korg...

itu yg aku rasa smlm....

14 ulasan:

tengku_fir21 berkata...

huhuh
tkder teman ke semlm...

avegalion berkata...

takder...
selalu ok jer dok sorg.. tapi smlm.. lain mcm skit...

DukE berkata...

penah2..kat umah nenek dulu...aku mmg pasti ada orang bercakap kat lua bilik n mengintai kat celah pintu sebab pintu tak tutup rapat...aku tak leh tutup mata...mata cam terbeliak je mencari apa benda yang bercakap tu...macam ada 2 benda or orang bercakap dalam nasa yang gemersik a.k.a slow tahap mampos

g_string69 berkata...

huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh,
tahniah farah ,
ada gak bayang2 yg nk tdo ngan uols.
bayang2 saper tuh yerrrr ?
hahahahahahha.

sabo jerk la , DIA pon makhluk TUHAN,


yg turut seram,

amy_muliahaty

Cikgu berkata...

kak farah.....

maria pun dah seram jugak nie...tadi mandi pun ala ala tadi lah kak farah...dah ler tido sensorang nie

avegalion berkata...

duke...
motipp sgt main intai2 kan... ehhehe


kak su amy...
takat bayang2 jer... takper lagik... jgn betol2 tido sebelah mcm mayat bungkus dah ler...
eeeee..... choi!!

avegalion berkata...

kak maria tido sorg2 ker????
cam tak caya jer... ehehhee

Cikgu berkata...

dear avegelion

lepas baca entry kak farah terus kak maria tipon hairul arsenal, adam 501, amir kawan adam, david sengheng, jamal air asia dan tak lupa mike pilipine...tido ramai ramai...bestnya.....

avegalion berkata...

wow.... party gangbang rupanyee..!! best tuu... ehhehehe

Afzainizam berkata...

Salam dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

salam ziarah dan salam perkenalan ... aku sudah baca blog olderentry ko tu thanks.. sangat menarik....

kangkadang bila kita berseorangan dia akan datang... dia tetap mengikut kemana sahaja... walau kat tandas pun... walau kita memejam mata tidor namun dia tetap tak tidur... terus menemani anda..... jangan pandang sebelah mata.. pada dia....

avegalion berkata...

afzainizam...
thnaks bro coz sudi baca entry aku yg lama2 tu... hehehe
skrg nie tgh slow skit... coz bz sgt2 ngan keje...

Afzainizam berkata...

avegalion thanks atas resport kamu ni ye.... salam kenalan dari aku...

but aku aka still ziarah ko ni ye... thanks...

Hakem berkata...

heheh.. agaknya lopas keluar tv itu hari.. ada peminat misterius kot? emmmm.. hik hik hik...

avegalion berkata...

hakem...

heheh... stalker katanye.. ehhee

Related Posts with Thumbnails