Selasa, 31 Ogos 2010

Merdeka?!


guys... first of all... aku nak ucapakan Selamat Hari MERDEKA!!

tau... dlm situasi bulan posa nie... tambah lak nak dekat ngan raya nie... suasana merdeka tu leh katakan hambar jer...
cam aku ngan sistas smlm, kami lebih excited nak gi jln TAR beli baju raya darik pikirkan nak sambut Merdeka... matter fact, last year pun kami tak ingat kat mane kami sambut merdeka...

ade ke perasaan nationalism dlm diri nie dah hilang? atau sekadar kabur dengan semangat raya yg membuak2...? entah ler.... yg pasti, merdeka membawa maksud baru dlm hidup aku...

Yup... aku merdeka!!
aku merdeka dari unsur2 negative yg bersarang dan pengaruhi hidup aku sblm nie...
aku lebih tenang dan relax dengan life aku sekarang... bersama sistas 69, sepupu sepapat n teman2... yg banyak memberi sokongan di waktu menangis dan ketawa... n believe in me....
aku bersyukur...


2 ulasan:

Bae berkata...

I just dropped by. Selamat Hari Merdeka juga.

Cikgu berkata...

yup..yang penting kita happy happykan......

Related Posts with Thumbnails