Khamis, 3 Disember 2009

Breakfast at 37938ft in the air!!

hahaha....
teka sekarng nie aku kat mner??
pemandangan darik bilik aku....

waktu sekarng nie 23:37mlm... ngantuk gile bab... ! waktu mesia lak... baru kul 9:25 mlm.. heheheh.. bukan ler sbb bijik mata gatai ikut waktu sini... tapi sbbkan darik smlm aku tak dapat tido... sentap!!

bayangkan... boss aku yg bengap bendul tu punye pasal.... pagik2 rabu dah kene berkejar ker Port Klang... mtg ngan potential customer.. katanye... nak sumbat 3 meeting satu hari... tamak haloba gile!! langsung tak sempat lunch... balik lak dah kul 4.30ptg... terus aku berkejor ker KLIA...

naik flight SQ ker Chiangi Airport terminal 3... fuhh cantik beb!! iye la.. terminal terbaru Singapore... mcm kat LAX jer .. hehehe... terminal 3 nie kire terminal kekwat... coz hanya flight2 ke negara org putih jer yg leh berlepas kat sini.... MAS mmg tak masuk senarai ler...

Terminal 3 Chiangi... tmpat shoping jer dah ada 3 tingkat!

kreatip gak... deko krismas tak guna pokok kismas pun...

Taman melepak... siap ada kolam ngan ikan koi jepun lagk... besar beb!

nak masuk depature hall dah...

darik Chiangi, kul 9.10mlm... aku pun berlepas ler ker Brisbane... 7 jam 49 min flight! harus sakit pinggang n berlekok punggong aku atas kerusi flight tu kan! iye la... dah seat ekonomi kan!!hehehe..

tetap nak tayang seat economi kan..!!

well... elok berlepas 30min... akak2 stewardess pun sibuk la nak kasi mkn... niat hati nak snap juadah aku dlm flight... tapi sbbkan dah tahap kebulur... sedar2 dah habis semua... eheheh...

Brupp!! kenyang sudah... hehe

niat mmg nak tido... tapi, entah ler, mata tak mau pejam lak... last2, aku melayan 3 citer... Transformer: Revenge of the Fallen, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban ngan The Hangover... sedar2 jer, akak2 stewardess dah kasi Breakfast... time tu mmg pemandangan cntik sgt... nampak matahari darik bawah awan... terlalu leka tgok.. sampai terlupa nak snap gmbr utk korg... hehehe

nie hah bkfast aku... diaorg cam tau2 jer aku diet kan!

well, akhirnye kul 6:45pg (4pg waktu mesia) aku selamat sampai gak kat Brisbane nie... !

airport Brisbane... simple tp cantik la...

hmm.. cuaca agak mendung ngan suhu skarng 23degC! sedap sgt... ehhehe.. darik airport aku terus naik train gi Queen St. sbbkan ada meeting lak kul 9pg...!
Train yg comey!!

gigih tak aku.. dgn tak mandinye... ngan tak shavenye... terus jer gi meeting! biadap sgt kan... ehhehe

meeting lak.. cam celaka jer... dari kul 9 pgi sampai kul 5 ptg...!! hiss.. diaorg nie tak reti2 nak berhenti awal skit ker... dah ler... esok pun nak sambung lagik! stress gile aku...!

sonok jln mlm2 kat brisbane... sejuk n cantik....


so... aku masuk tido dulu ek...
harap kalau mtg habis awal leh aku shoping2 skit.. utk adik beradik 69 semua... hehehe


bilik aku kat Hilton Brisbane.....


Align Centre

agak2... sangup tak korg membuang air kecik kat sini???



9 ulasan:

ichiban | いちばん berkata...

bestnye dpt pg overseas.. i singapore pon x lepas lagi.. huhuhu

Muhammad Afif berkata...

lucky skang tgh cuaca x panas walopon dh summer. kalo dh panas, duk rumah saja lah sumer org....

baper lama stay sini??

Cikgu berkata...

wah bestnya ......kak ngan kat kota bahru sekarang nie

Hans berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hans berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Primadona69 berkata...

yess...
ingin highlight kan kat sini..
perkataan 'shave' itew..
hahahha
confident kak farah..
dgn susuk itu kan..
;p

avegalion berkata...

alah ichiban...
nanti ko dah keje nanti.. gi la oversea puas2... hehehe

Afif..
esok dah nak balik dah...
:( ... best tol brisbane kan.. hehe

avegalion berkata...

wahh ckgu...
harus ler meriah kat KB tu kan... hehehehe...

hemm... naper banayk gt org delete comment nie???

kak Dona...
tak tau lagik ker... skrg nie dah jadik abg2 laa... opss!! hehehe

Hans berkata...

i pnye comment 2 yg delete2 2 ..
geram ..

Related Posts with Thumbnails