Khamis, 27 November 2008

ma Sista!

hai day...

entah ler... sebenranya mmg banyak benda yang aku nak tulis nie... tapi apakan daya... mata terlalu berat nak bukak, tjari terlalu maleh nak menaip... otak lak, terlalu slow nak berpikir... sebbkan perut kenyang!!

aku terpanggil sebenarnya nak tulis entry kali nie sbbkan seronok dok baca blog org lain... so, why not aku kasi org lain lak seronok baca blog aku nie...

apa yg teringin sgt aku nak tulis nie... ialah pasal adik beradik keluarga69!! kalau baca blog cikgu murni atau blog ejay.. atau blog my "aibou"... hans, sure la korg tau salahsilah keluarga 69 kami nie... so, tak payah ler aku eleboratekan lagik.. hehehe... yg pasti bila kami dititlekan sebagai adik beradik... mmg terasa ada lock diantara kami semua... personally, aku rasa seronok dengan adik beradik baru aku nie... even, baru2 nie aku bercuti ke Manila pun, aku jadi seronok belikan diaorg cenderahati... diaorg dah dlm priority list aku, selain famili n buah hati aku...hans!
walaupun, aku ni bukan ler sekecoh kaklong or kak ngah... ataupun, tak secantik kakteh2 or kaktam2, maupun jauh sekalik ler utk seayu kakcik or kakteh1, apatah lagik untuk jadi fasyen icon and se-fashionable kaksu or kaktam 1.... tapi aku tetap rasa kehadiran diri aku dlm adik beradik yg ramai tu... yg paling aku suka pasal adik beradik aku nie, cara kami bergurau... bukan jenis pondan2 kampung yg suka mengutuk atau merendahkan org lain... kami ada KELASS... gitew!! hehe

aku harap... hubungan adik beradik dlm keluarga 69 nie kekal selama mungkin ...

2 ulasan:

Ejay berkata...

hey... how come i do not u have ur own blog?????? u owe me an explanation ye kak lang! awas!

darklight berkata...

dy ni charlie's angel kak teh .. mcm2 rahsie .. ni bru kantoi 1 ..

Related Posts with Thumbnails