Khamis, 6 Januari 2011

permulaanye...


at last masuk gak kite tahun 2011...
OMG... dah 18hari dlm 2011... aku baru nak start citer pasal permulaan...
well, what a hack! tak kire bila maner pun... permulaan tu pasti ade kan!

skrg nie aku mula memikirkan utk menyusun priority life aku...

1) anything utk diri sendiri...
-aku nak manjakan diri with facial n spa every month.. with body massage and body scrub... ahh, bestnyee...
-aku nak jaga penampilan diri aku.. supaya saham tak jatuh... ehehe.. so kene rajin2 ler aku ke gym... adehh... ehhe
-aku nak spend every month utk diri aku... bak kata org jepun." jibun no owabi ni"... hadiah utk diri sendiri coz penat2 keje...
-aku nak melancong!! activity wajib yg aku nak buat... kali nie harap utk gi jauh2 skit... europe maybe! hehehe

2) Family 69.. family come 1st!
well, anything utk bersama adik beradik 69... harus aku utamakan.. coz masa aku down bila break dulu... diaorg la yg fully support aku... bagi aku semangat utk aku terus berdiri.. hingga sekarang... di sini aku baru kenal, siapa yg jujur berkawan dan siapa yg kawan tikam belakang...
dan aku bertuah... coz aku ade mereka... hehe...

3) kerjaya.. looking for new job with better $!
well, keje skrg nie ok... travel oversea selau... cuma tak tahan ngan perangai boss aku yg gile kuasa tu! tambah lak.. company jepun nie kan... increment n bonus tu ciput laa... hehe.. so, im looking for new job... and of cause la nak demand $ kan... hahaha...

4) love... let me think about it.. hahaha
well, aku tak penah give up on love... walaupun ditinggal, or di pergunakan or sebagai spare part bila terdesak... tapi aku tetap believe in love.... camner tu?! jenis tak serik kan...
well, aku akui.. aku tak kaya dan takde rupa hensem... tambah lak umur pun dah ke birai senja kan... yg aku ade, hanya lah hati yg penuh dengan kasih syg... cheewahh.. ehhee

well, apapun aku harap tahun nie aku dapat lalui dengan tenang n senyap tanpa drama or kontoversi! hehehe... itu yg aku harapkan...

4 ulasan:

tengku_fir21 berkata...

ahaha..betul..be positive

AlexAlabasta berkata...

Wishing you great happiness this year~

sYukCurz berkata...

gud resolution.keep it up!

avegalion berkata...

thanks guys...
tahun nie utk diri sendiri jer... hehe

Related Posts with Thumbnails